Sportbedrijf Raalte biedt online platform met gemeentebreed beweegaanbod

Sportbedrijf Raalte wil sportaanbieders en inwoners faciliteren bij de zoektocht naar (deelnemers voor) sport- en beweegactiviteiten in deze coronatijd. Sinds mei 2020 is Sportbedrijf Raalte daarom aangesloten bij het landelijke online platform Veilig Sporten (www.veiligsporten.nu). Sportconsulent Brigit Trooster: “Het doel is om een groot overzicht te creëren van alle beweegactiviteiten waar zowel leden als niet-leden aan deel kunnen nemen. Dit in samenwerking met alle sportverenigingen uit de gemeente Raalte. Hiermee ontlasten we de lokale sportaanbieders en bieden we eenvoudig inzicht in de sportmogelijkheden voor jong en oud.

Over Salland TV

x

Check Also

Zes Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Olst-Wijhe

Aan zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is een Koninklijke Onderscheiding toegekend. ...