Zwembad Tijenraan en Zwembad De Tippe open vanaf 22 mei

Op 22 mei gaan Zwembad Tijenraan in Raalte en Zwembad De Tippe in Heino gefaseerd open. Sportbedrijf Raalte heeft een aangepast programma gemaakt op basis van protocollen vanuit de zwembadbranche en in afstemming met de gemeente Raalte. Veiligheid staat hierbij voorop. Directeur Henry Bronkhorst: ‘We waren blij met het nieuws dat binnen- en buitenzwembaden per 11 mei weer open mochten. Achter de schermen hebben we hard gewerkt om verantwoord open te kunnen. Veel bezoekers kijken er naar uit en ik heb vertrouwen in hun aanpassingsvermogen en begrip.’

Over Salland TV

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...