Enquete: wat wil jij weten over kringloopwinkels

De aankomende weken duiken wij, een jong team journalisten, voor Opinie in Salland in de wereld van kringloopwinkels. We doen onderzoek naar duurzaamheid, de afvalstroom, het maatschappelijke en sociale aspect, en nog veel meer.

Door studenten journalistiek

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie, de lezers van Duurzaam in Salland en Opinie in Salland, graag willen lezen, horen en zien over kringloopwinkels. Daarom hebben wij een korte enquête samengesteld met een paar vragen. Klik hier om mee te doen!

Het bericht Enquete: wat wil jij weten over kringloopwinkels verscheen eerst op Opinie in Salland.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Geen treinverkeer door werkzaamheden 29 mei tot en met 7 juni

Vanwege werkzaamheden rijden er vanaf vrijdagnacht 29 mei tot en met zondag ...