Draaiorgel De Turk geeft acht concerten voor bewoners van woonzorgcentra in Deventer

Draaiorgel De Turk zal zaterdag 28 maart en zaterdag 4 april op onderstaande locaties optreden voor alle bewoners en medewerkers van genoemde locaties. Het coronavirus houdt Nederland en de wereld stevig in hun greep. Het zijn onzekere en onrustige tijden. Van belang is nu vooral dat iedereen gezond blijft of wordt. Om met name de bewoners van de zorgcentra een hart onder de riem te steken, zal draaiorgel De Turk twee zaterdagen acht concerten verzorgen. Het gaat hierbij per locatie om een optreden van ca. 1 uur, in overleg op 1 of meerdere plekken per locatie. Het draaiorgel stelt zich op voor het pand, en de bewoners luisteren van binnenuit of vanaf een balkon. Er is geen mogelijkheid het draaiorgel van dichtbij te beluisteren of te bewonderen. Bij regen kan het niet doorgaan, maar de verwachting is volop zon, in ieder geval voor komende zaterdag.

Over Salland TV

x

Check Also

Beroving in de tunnel van het Smokkelpad in Deventer

De politie van Deventer is op zoek naar twee knapen van rond ...