Dadema boos op kabinet: “Onbegrijpelijk begrotingsfetisjisme”

Martijn Dadema, burgemeester van Raalte, is – op zijn zachtst gezegd – boos op het kabinet dat miljarden overhoudt op de rijksbegroting,. “En veel gemeenten maar bezuinigen op essentiële maatschappelijke voorzieningen vanwege te beperkte financiën vanuit Den Haag”, schrijf Dadema op Twitter.

“Onbegrijpelijk begrotingsfetisjisme”, noemt hij de rekenmeesters van het kabinet. Voor een burgemeester die meestal zegt geen politieke standpunten in te nemen vanuit zijn functie is dat krasse taal.

Het bericht Dadema boos op kabinet: “Onbegrijpelijk begrotingsfetisjisme” verscheen eerst op Opinie in Salland.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Joop van der Wal: wat zijn we hardleers

Hoeveel en hoe vaak is er nou al op alle mogelijke media ...