Raalte krijgt een Collectieve Evenementenverzekering

Raalte gaat een Collectieve Evenementen Verzekering afsluiten om risico’s af te dekken die organisaites en hun deelnemes lopen bij evenemtenen. GemeenteBelangen Raalte diende daar een motie voor in en dat is in de raad van 7 november met algemene stemmen aangenomen.

Door Mark Kampman

In de gemeente Raalte worden er door allerlei clubs en verenigingen leuke evenementen georganiseerd. Deze evenementen brengen soms de nodige risico’s met zich mee waar de organisatie aansprakelijk voor kan worden gesteld. GemeenteBelangen is van mening dat de gemeente deze risico’s moet afdekken voor de organisaties en hun deelnemers. Met een Collectieve Evenementen Verzekering zijn kleine evenementen tot 2500 bezoekers verzekerd.

Mark Kampman is van GemeenteBelangen Raalte

Het bericht Raalte krijgt een Collectieve Evenementenverzekering verscheen eerst op Opinie in Salland.


Het hele artikel is te lezen op www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

College zet seinen op groen voor Olstergaard

Dinsdag 12 november stemde het college van b&w van Olst-Wijhe in met ...