KPJ Boerhaar organiseert “Het Foute Oktoberfest”

KPJ Boerhaar organiseert zaterdagavond 26 oktober voor de vierde keer een oktoberfest voor iedereen. Om 21.00 uur zal bij de KPJ Boerhaar het Oktoberfest spektakel van start gaan.
Jordy van Vilsteren en Marco ten Kate zullen optreden deze avond. Natuurlijk zijn er bierpullen, bradwursten, en schnaps verkrijgbaar. De feestzaal wordt geheel in oktoberfest sfeer omgetoverd. De entree is gratis en de lange tafels staan natuurlijk weer klaar. Er hoeft niet gereserveerd te worden. Dus trek op 26 oktober allemaal een Lederhose of Dirndl aan en kom naar de Waterstraat 4 in Wijhe. Wil je meer informatie, bekijk dan onze website. www.kpjboerhaar.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Auto rijdt in op terras in Deventer, meerdere gewonden

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag ingereden op ...