Samenwerkingsovereenkomst Rabobank Salland en LTO Salland met 3 jaar verlengd.

Maandag 2 september jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen Rabobank Salland en LTO Salland getekend en daarmee voor drie jaar verlengd. De afgelopen jaren heeft dit tot een heel mooi resultaat geleid. Rabobank Salland en LTO Salland hechten waarde aan een sterke agrarische sector en werken samen aan versterking van het ondernemerschap. Daarom organiseren zij jaarlijks samen activiteiten en bijeenkomsten; zoals een agrarisch seminar, huiskamerbijeenkomsten en een bijeenkomst voor jonge boeren. De jaarlijkse activiteiten zullen wel een andere invulling krijgen, waarbij we nog dichterbij onze leden staan!

 

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...