Burgemeester Ton Strien geïnstalleerd voor nieuwe periode van zes jaar

Afgelopen maandag zou burgemeester Ton Strien tijdens de gemeenteraadsvergadering worden geïnstalleerd voor een nieuwe periode van zes jaar. Door de oogoperatie die hij heeft ondergaan kon dit helaas niet doorgaan. Vooruitlopend op het hervatten van zijn werkzaamheden vanaf 9 september, is hij donderdag geïnstalleerd. In het bijzijn van zijn vrouw Yun Sook en hun zoon Roderick legde de burgemeester in Zwolle de eed af in handen van de Commissaris van de Koning, Andries Heidema. Daarmee is hij voor een nieuwe periode van zes jaar geïnstalleerd als burgemeester van Olst-Wijhe. Burgemeester Strien: “Ik ben blij dat ik voor een volgende periode van zes jaar ben benoemd, waarin ik me samen met vele anderen graag weer inzet voor de inwoners van Olst-Wijhe.”

 

Over Salland TV

x

Check Also

31 organisaties blij gemaakt met Kracht van Salland-cheque

Maar liefst 74 initiatiefnemers uit heel Salland hebben voor 1 maart een ...