Lichaam gevonden in vermissingszaak

De politie heeft zondagmiddag een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Loes uit Epe. Of het om de 18-jarige vrouw uit Epe gaat is nog niet duidelijk. De politie laat alleen weten dat het stoffelijk overschot van een meisje is aangetroffen. Het lichaam is gevonden aan de Middendijk. De politie heeft de weg afgezet. De locatie waar het lichaam werd gevonden is ten zuiden van Oene. Onderzoek moet uitwijzen of het om de vermiste tiener gaat. De 18-jarige werd sinds zaterdagochtend vermist. Ze is het laatst gezien op een feestje aan de Deventerweg, waar ze rond 04.00 uur vertrok.

Over Salland TV

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...