Arnold Korbeld winnaar Clubkampioenschap Fotoclub Salland 2019

Vijfentwintig leden van Fotoclub Salland dongen dit jaar mee naar de titel Clubkampioen van het fotojaar 2018-2019. De 50 ingezonden foto’s werden beoordeeld door Marije Schipper, fotograaf uit Bathmen. Over de winnende foto zegt Marije: ‘als kijker wordt je getriggerd om langer te kijken. Er een verhaal van te maken. Dat is erg goed gelukt. De rechte lijnen van de bomen, prachtig en donker. Het is een spooky beeld, waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Het laat de creativiteit van de fotograaf zien’. De tweede prijs was voor door Henk Wijnhout met zijn foto van twee eenden en de derde prijs ging naar Johan Scholte Albers die een portretfoto van een meisje in kledingdracht instuurde.

Over Salland TV

x

Check Also

Vandaag in 2005: Gorillaz brengt Demon Days uit!

Demon Days is het 2e studio-album uitgebracht door de in eerste instantie ...