AZC Frieswijkerweg Schalkhaar

Asielzoeker valt fietser uit Heeten aan

FOTO: archief. Een fietser uit Heeten is woensdagmorgen in Schalkhaar aangevallen door een bewoner van het asielzoekerscentrum. De bewoner van het AZC  probeerde de man op de kruising van de Koningin Wilhelminalaan en de Frieswijkerweg van zijn fiets te trekken en te slaan. De Heetenaar heeft van de politie te horen gekregen dat de aanvaller net te horen had gekregen dat hij het land werd uitgezet en daarop in paniek het asielzoekerscentrum was ontvlucht. Na een gesprek tussen de politie en de asielzoeker is besloten geen verdere actie te ondernemen. De man die belaagd is doet geen nadere aangifte.

Over Salland TV

x

Check Also

Inbreng telers gevraagd voor toekomst Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw

Het Duurzaam Praktijknetwerk Akkerbouw is een netwerk van en voor akkerbouwers. Het ...