Matzerschool wint AH tafeltennis scholierentoernooi

Tijdens de Kerstvakantie hebben tientallen kinderen meegedaan aan het Albert Heijn Tafeltennis scholierentoernooi en Kindertafeltennisfeest. De TTV Wijhe organiseerde deze activiteiten al voor de 46e (!) keer. Het was op 3 en 4 januari gezellig druk in het vernieuwde clubgebouw aan De Lange Slagen. De Matzerschool volgde de Sint Jozefschool op als winnar van de schoolwisselbeker.

Op donderdag 3 januari 2019 werd eerste het Albert Heijn Scholieren Tafeltennistoernooi gespeeld. Hieraan deden 18 leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 mee van vier basisscholen: Sint Jozef, de Horizon, Matzerschool en OBS de Peperhof.

Jongens/meisjes groep 5/6
Alle kinderen uit de groepen 5 en 6 speelden in een achtkamp tegen elkaar. Iedereen moest dus zeven wedstrijden spelen. Wouter Bakker won al zijn wedstrijden en eindigde dus als eerste.
Anouk ten Klooster en Kris Pollemans streden om de tweede plaats Anouk won van Kris en eindigde daarom op de tweede plaats en Kris werd derde.

Jongens/meisjes groep 7/8
In deze leeftijdscategorie deden 10 kinderen mee, verdeeld over twee vijfkampen. De nummers en 1 en 2 van iedere poule speelden kruisfinales. In Poule A werd Daniëlle Mulder eerste en Pim Meiberg tweede. In poule B werd Kyra Mulder eerste en Fieke Nijkamp tweede. In de kruisfinales won Fieke van Daniëlle en Kyra van Pim (in 3 spannende games). In een spannende partij won Pim van Daniëlle de strijd om de derde plaats. In een geweldige finale was opnieuw het onderlinge verschil erg klein. Kyra Mulder bleek net iets sterker Fieke Nijkamp.

AH-Kindertafeltennisfeest
Op vrijdag 4 januari deden tien kinderen van de groepen 3 en 4 mee aan het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest. Alle spelletjes waren gerelateerd aan tafeltennis en vroegen om de nodige behendigheid. De kinderen hadden er duidelijk plezier in. Jelle Wiegel won de meeste punten en werd eerste. Alle kinderen ontvingen en verrassing en een oorkonde. Vier gelukkigen wonnen met de trekking een vrijkaartje van Ballorig.

Voor iedereen: 1 maand gratis 1 tafeltennissen
Alle kinderen die de smaak te pakken hebben (ook als je niet hebt meegedaan) zijn van harte welkom bij TTV Wijhe. Ze mogen een maand gratis komen trainen. Pas daarna hoeven ze te beslissen of ze wel of niet lid willen worden. De trainingen zijn op maandag van 18.30 tot 19.30 uur en op donderdag van 18.30 tot 20 uur. Kom gerust eens langs. Batjes en balletjes zijn er genoeg.

Groep 5 en 6 / jongens en meisjes:
1) Wouter Bakker
2) Anouk ten Klooster
3) Kris Pollemans
4) Jasmijn Schoot Uiterkamp

Groep 7/8 jongens en meisjes:
1) Kyra Mulder
2) Fieke Nijkamp
3) Pim Meiberg
4) Daniëlle Mulder

AH Kindertafeltennisfeest 
1) Jelle Wiegel
2) Flore Schoot Uiterkamp
3) Maud Jansen
4) Maren Dollenkamp

 

Over Salland TV

x

Check Also

Grote brand met veel rookontwikkeling

Op het Deventer industrieterrein heeft in de nacht van zaterdag op zondag ...