Nieuwe woningen in de Vijfhoek

Op de braakliggende grond naast basisschool De Vijf-er in de Vijfhoek komen 40 sociale huurwoningen en 7 appartementen. De woningen en appartementen worden gebouwd door woningbouwcorporatie Rentree. De gemeente verkoopt de grond aan Rentree.  Onlangs kocht de gemeente de grond van de curator van een failliete ontwikkelaar. De grond ligt al jaren braak. Wethouder Frits Rorink: “We hebben het nu weer vlot getrokken. Hiermee komen er weer nieuwe sociale huurwoningen bij en verdwijnt een lege plek. Dat is goed voor de buurt.

De gronden worden nog dit jaar aan Rentree geleverd. Daarna moet het bestemmingsplan worden gewijzigd en gaat Rentree de bouwplannen uitwerken. Het doel is om in het derde kwartaal van 2018 te starten met de bouw en de woningen in 2019 op te leveren.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

31 organisaties blij gemaakt met Kracht van Salland-cheque

Maar liefst 74 initiatiefnemers uit heel Salland hebben voor 1 maart een ...