Woning overvallen in Raalte

Een 54-jarige bewoonster van een huis aan de Dahliastraat in Raalte is zondagnacht gewond geraakt nadat ze in huis door onbekenden was overvallen en mishandeld. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De politie is nog op zoek naar de daders en roept getuigen op te reageren. Buurtbewoners werden in de nacht van zondag op maandag rond 03.20 uur gewekt door kabaal op straat en waarschuwde de politie. Agenten troffen korte tijd later de 54-jarige vrouw met diverse verwondingen buiten op straat aan. In haar woning trof de politie sporen van geweld aan.  Op basis van eerste onderzoek zouden drie onbekenden de vrouw in huis hebben overvallen en zouden ze er met een donkere Volkswagen Golf vandoor zijn gegaan. Korte tijd later werd in Diepenveen een Volkswagen Golf brandend  aangetroffen. Onderzocht wordt of die wat met de zaak te maken heeft. Inmiddels is wel gebleken dat deze auto kort daarvoor in Deventer was gestolen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Vandaag in 2005: Gorillaz brengt Demon Days uit!

Demon Days is het 2e studio-album uitgebracht door de in eerste instantie ...