Villa aan de Rijksstraatweg in Twello bestemd voor vluchtelingen compleet uitgebrand

Een villa die leegstond in Twello en die bestemd was om veertien vluchtelingen te laten wonen, is in de nacht van vrijdag op zaterdag compleet afgebrand. Alleen de muren staan er nog. De villa was door de gemeente Voorst gekocht om er voor een periode van tien jaar asielzoekers in onder te brengen die beschikken over een verblijfsstatus. Er was niemand in de villa toen de brand uitbrak.

Het vuur was rond vijf uur zaterdagochtend onder controle. Het is niet bekend of de brand is aangestoken, de oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Voordat deze ‘vluchtelingenvilla’ bewoond had kunnen worden, zou het pand nog moeten worden verbouwd. Deze kosten werden geschat op ongeveer 400.000 euro, hetzelfde bedrag dat de gemeente er vorig jaar juli voor had betaald.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Vandaag in 2005: Gorillaz brengt Demon Days uit!

Demon Days is het 2e studio-album uitgebracht door de in eerste instantie ...