AZC Frieswijkerweg Schalkhaar

Politie meldt ernstige incidenten niet bij voormalige noodopvang en AZC Schalkhaar

Dagblad de Stentor kopte vrijdag met het feit dat er in korte tijd vier ernstige incidenten zijn gebeurd op het AZC in Schalkhaar en de eerdere noodopvang bij Auping in Deventer. Deze ernstige zaken worden niet door de politie gemeld. Deze delicten zijn volgens de Stentor zo ernstig dat de verdachten in drie van de vier zaken nog vastzitten. De grote vraag hierachter is waarom meldt de politie deze ernstige zaken niet? Het naar buiten brengen van deze delicten ligt sinds de hervorming van de politie vaak op het bordje van de wijkagenten weet de regionale krant te melden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...