Mannen aangehouden voor mishandeling van gezin in Deventer

De politie heeft afgelopen maandagavond 9 januari twee mannen aangehouden voor de mishandeling van een gezin. Het gaat om twee mannen van 28 en 58 jaar uit Twello. Ze hebben zich maandagavond gemeld op het politiebureau.  Zondagavond fietsten een vader, moeder en hun zoon en dochter over de Wilhelminabrug richting Deventer. Twee mannen kwamen hen tegemoet fietsen en raakten bijna de zoon. Er ontstond een discussie waarbij de twee mannen geweld gebruikten. Uiteindelijk probeerden ze de vader over de reling van de brug te duwen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Go Ahead Eagles – N.E.C. nabeschouwingen

Verslaggever Erik van Luttikhuizen nam na de wedstrijd Go Ahead Eagles – ...