Slachtoffer carbid schieten ligt nog in het ziekenhuis

Een 15-jarige jongen die op 31 december gewond raakte bij het carbid schieten op een weiland aan de Waterstraat in Wijhe ligt nog steeds in het ziekenhuis. De 15-jarige kreeg bij het carbid schieten een ton tegen het voorhoofd. Het daarbij ontstane hoofdletsel is zo ernstig dat het slachtoffer het ziekenhuis nog niet mag verlaten. De gemeente Olst-Wijhe betreurt het ongeval, maar beschouwt het wel als een eenmalig incident. Het carbid schieten werd direct na het ongeval in Wijhe meteen beëindigd.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ouders en bestuursleden botsen bij bijeenkomst kindcentrum Wijhe

Het toekomstige kindcentrum in Wijhe komt steeds een stapje dichterbij. Maandagavond is ...