Eerste Sallands welkomstbord geplaatst

In Salland is vandaag het eerste welkomstbord geplaatst. Dit bord maakt onderdeel uit van de in totaal 16 welkomstborden die langs de toegangswegen in Salland worden geplaatst. Het plaatsen van de borden maakt bezoekers, maar ook eigen inwoners, erop attent dat ze Salland binnenrijden en draagt daarmee bij aan een betere zichtbaarheid van de regio.


Betere zichtbaarheid Salland
De borden zijn door Salland Marketing in samenwerking met de vijf Sallandse gemeenten ontwikkeld, met als doel de zichtbaarheid en continue beleving van Salland te vergroten. De borden benadrukken de Sallandse gastvrijheid en de diversiteit en unieke ligging van de regio. De borden worden geplaatst langs gemeentelijke en provinciale wegen in de gemeenten Raalte, Deventer, Hellendoorn, Rijssen-Holten en Olst-Wijhe.

Optimalisatie fiets- en wandelbeleving
Naast het beter zichtbaar maken van de regio werkt Salland Marketing ook hard aan het optimaliseren van de fiets- en wandelbeleving in Salland. Vanuit het project Kwaliteits Impuls Routestructuren (KIR) wordt door Recreatiegemeenschap Salland op dit moment het fietsnetwerk geoptimaliseerd en wordt er door Salland Marketing een nieuwe Fiets- en Wandelnetwerkkaart ontwikkeld. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan nieuwe routes en routeboekjes. Voordat in 2017 het fiets- en wandelseizoen begint, zijn deze nieuwe kaarten, routes en bijbehorende routeboekjes gereed en verkrijgbaar bij de VVV kantoren en Tourist Info’s in Salland.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Joop van der Wal: wat zijn we hardleers

Hoeveel en hoe vaak is er nou al op alle mogelijke media ...