GAE heeft beste sportwebsite van het jaar

De club kreeg tijdens een feestelijke Award Night in Amsterdam, de Website van het Jaar award. De Website van het Jaar award is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland.  GAE kreeg op basis van de waardering onder de supporters en het juryrapport de beste beoordeling. Via een website kon er in 24 categorieën gestemd worden. In iedere categorie waren er twee prijzen te winnen, namelijk De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De beste website is de site met de hoogste score op het gebied van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Dat is volgens het publiek de website van GAE. De populairste website is de site met de meeste stemmen, die award ging naar Feyenoord.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Zes Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Olst-Wijhe

Aan zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is een Koninklijke Onderscheiding toegekend. ...