Wereldrecord sprookjes voorlezen in Theater Bouwkunde

In ‘Diep verscholen in het woud’ wil Helmert Woudenberg het wereldrecord sprookjes vertellen gaan vestigen. Zorg dat u er bij bent op zondagmiddag 20 november in Theater Bouwkunde. Hij gaat er in anderhalf uur 64 vertellen op zijn geheel eigen speel- en vertelwijze. Alle sprookjes zijn precies even lang, elk 273 lettergrepen, en ze duren allemaal anderhalve minuut. En dit alles gebeurd met een verrassende muzikale omlijsting van Don Munzer op accordeon.

Zieke koningen, wrede koninginnen, slimme prinsessen, gemene roofridders, dansende heksen, sterke jongens, brutale meiden, onzichtbare vrouwen, arme boeren, afgezwaaide soldaten, pratende paarden, driekoppige zeemonsters, levende buffelkoppen, sluwe draken, de heilige maagd en de duivel… Ze komen allemaal voorbij in deze bijzondere voorstelling. Laat u meevoeren naar een middag ‘Er was eens…’ met Helmert Woudenberg. Een unieke en sprookjesachtige ervaring.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

DeventerWint laat van zich horen: Met toeters en bellen aandacht voor windmolenproblematiek

Om de raadsleden van de gemeente Deventer wakker te schudden en de ...