Mogelijke graffitispuiters in Olst aangehouden

FOTO Archief; Agenten hielden afgelopen zondag 9 oktober in Olst drie mannen van 19 en 21 jaar aan. Zij worden ervan verdacht dat ze graffiti aan het spuiten waren op de Averbergen. Omstreeks 2.00 uur zag een bewoner een aantal personen rondsnuffelen in zijn buurt. Hij vertrouwde het niet en belde direct de politie. Agenten waren binnen tien minuten ter plaatse. Ze zagen dat een aantal personen graffiti aan het spuiten was op een gebouw aan de Averbergen. Eén van hen, een 21-jarige man uit Enschede kon worden aangehouden. Korte tijd later trof de politie op de Jan Hooglandstraat twee jongens aan. Zij hadden spullen bij zich die waarschijnlijk zijn gebruikt bij het graffiti spuiten. Deze twee 19-jarigen uit Deventer zijn ook aangehouden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...