Man aangehouden voor bedreiging bij de 2e Vetkampstraat in Deventer

De politie heeft zaterdagmiddag in Deventer een deel van de omgeving tussen de Vetkampstraat en de Rielerweg afgesloten. Voor zover bekend zijn er drie mensen uit een woning gehaald door de politie. Eén 20-jarige man uit Deventer is aangehouden. Volgens de politie was er sprake van een ‘verdachte situatie’. Er werd onderzoek gedaan na een melding dat iemand zich met een wapen in de omgeving zou bevinden. Er waren agenten met honden opgeroepen om hulp te verlenen. Ook was er een arrestatieteam. De 2e Vetkampdwarsstraat is tijdelijk ontruimd geweest.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...