Man uit Deventer aangehouden voor mishandeling

De politie heeft hebben maandagavond 3 oktober een 29-jarige man uit Deventer aangehouden voor openlijke geweldpleging. Hij wordt er verdacht een 21-jarige man uit Zutphen te hebben geslagen. Bij dit incident waren nog vier personen betrokken. De politie is op zoek naar getuigen. De man uit Zutphen liep maandagavond rond 18.05 uur over de Amstellaan. Er ontstond een discussie met drie mannen in een auto. De discussie liep uit de hand en de man werd geslagen en geschopt door vermoedelijk vijf mannen. Daarna gingen de mannen er vandoor. Een getuige gaf het kenteken door van de auto waardoor de politie de 29-jarige man uit Deventer kon aanhouden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...