Bas van Swigchem nieuw raadslid Gemeentebelang

Bas van Swigchem volgt Jaap van Duin op als raadslid van Gemeentebelang. De 59-jarige Lettelenaar is geen onbekende in de lokale politiek. Hij zat jarenlang in het bestuur van Gemeentebelang, van 2012 tot 2014 als voorzitter. Bas van Swigchem staat bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid, onder meer als voorzitter van zwembad De Looërmark in Loo-Bathmen. “We zijn blij dat hij nu onze fractie versterkt,” aldus fractievoorzitter Alie Zandstra. Ze ziet in van Swigchem een waardige opvolger van Jaap van Duin, die zijn zetel onlangs vanwege gezondheidsklachten moest opgeven. Met de benoeming van Bas van Swigchem is de 7-koppige fractie van Gemeentebelang weer compleet.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...