Vrouw aangehouden voor mishandeling op WC Keizerslanden

Vrijdag 16 september is een 21-jarige vrouw uit Deventer aangehouden voor mishandeling van een 24-jarige stadsgenote in Winkelcentrum Keizerslanden. Rond 10.40 uur liep de 24-jarige vrouw in het winkelcentrum toen zij aangesproken werd door de andere vrouw. Direct daarop begon de verdachte de 24-jarige vrouw te slaan waardoor zij kwam te vallen. Ondanks dat bleef de verdachte haar slaan.

Toen omstanders zich ermee bemoeiden liep de verdachte verder. Het slachtoffer liep bij de mishandeling diverse verwondingen in haar gezicht op waarvoor ze zich in het ziekenhuis moest laten behandelen. Naar aanleiding van een ingesteld onderzoek kon de politie de verdachte enige tijd later in haar woning aanhouden. Uit het onderzoek moet blijken wat de aanleiding voor de mishandeling was.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...