Marco Grootscholten 40.000e bezoeker zwembad De Tippe

Vanwege het heerlijk warme zomerweer van de afgelopen tijd heeft Zwembad de Tippe het zomer zwemseizoen verlengd. In plaats van 4 september sluiten de deuren van het openluchtzwembad op vrijdag 16 september. Dagelijks komen er nog steeds veel bezoekers naar de Tippe in Heino, dat als één van de weinige openluchtzwembaden nog steeds geopend is. Op woensdag 14 september om 13.15 uur werd Marco Grootscholten uit Lemelerveld zelfs als 40.000e bezoeker bij het openluchtzwembad verwelkomd! Uit handen van Joke Derksen van Sportbedrijf Raalte en Marjon van der Werf van Stichting Vrienden van de Tippe ontving Marco een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad de Tippe voor het volgende zwemseizoen 2017, een bos bloemen en een leuke attentie.

Prijswinnaars ZON aktie
Zwembad de Tippe nam ook dit jaar deel aan de ZON-zomeraktie. ZON staat voor Stichting Zwembaden Oost Nederland en is een samenwerkingsverband tussen een 17-tal oostelijke zwembaden. Bezoekers van zwembad de Tippe konden door middel van een stempelkaart mooie prijzen winnen. De prijswinnaars van deze aktie zijn bekend. De familie Bootsveld uit Heino heeft de hoofdprijs, een smart TV gewonnen. De familie Nijenkamp uit Heino won een persoonlijk abonnement en mevrouw Anny Kieftenbeld uit Heino won een 12-badenkaart. Deze prijswinnaars hebben ook woensdagmiddag hun prijs en een bos bloemen ontvangen uit handen van Joke Derksen, teamleider zwembaden van Sportbedrijf Raalte.

Einde zwemseizoen
Op vrijdag 16 september komt er dan toch een eind aan het mooie lange zwemseizoen bij zwembad de Tippe en beginnen gelijk de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen 2017 weer.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...