Verdachte aangehouden voor vernieling ruiten bij Turkse Stichting

De politie heeft donderdag 1 september een 27-jarige man uit Deventer aangehouden voor vernieling van ruiten bij een Turkse Stichting aan de Smyrnastraat in Deventer. Hij wordt er van verdacht in de nacht van 15 op 16 juli, na de couppoging in Turkije, ruiten te hebben vernield bij het pand van een Turkse stichting aan de Smyrnastraat. Na de vernieling is de politie een onderzoek gestart en dat leidde naar de 27-jarige man. De verdachte is na verhoor heengezonden. De politie doet nog onderzoek naar de brandstichting die enige tijd later bij hetzelfde pand plaatsvond.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...