Drie nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s in Deventer

Vanaf 1 september heeft Deventer 3 nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s. Deze openbare oplaadpalen staan in de Rozenstraat, in de Lange Zandstraat en op de Vogelslag. Particulieren kunnen voor het elektrisch rijden een openbare oplaadpaal aanvragen buiten de binnenstad. In de binnenstad zijn de oplaadpunten in de gemeentelijke parkeergarages geplaatst. U kunt voor deze parkeergarages een (nacht)abonnement kopen. Vergunninghouders zone binnenstad kunnen hun elektrische auto opladen in de parkeergarage onder het stadhuis.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...