Politie wil informatie over vluchtauto overvallers in Olst

Op vrijdag 26 augustus is een vrouw in haar woning aan de Rijksstraatweg in Olst overvallen door meerdere personen. De daders gingen ervandoor in een blauwe Skoda. Deze vluchtauto is aangetroffen in Diepenveen. De politie is op zoek naar informatie over de auto waarin de daders vervolgens zijn gevlucht.

Na de overval is de politie meteen een onderzoek gestart. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de blauwe Skoda. Na een Burgernetactie en een getuigenoproep kwamen er diverse tips binnen van oplettende bewoners. Daardoor kon de politie de vluchtroute reconstrueren. Dat leidde die avond naar een blauwe Skoda Octavia die geparkeerd stond aan de Wethouder Veldwachterhof in Diepenveen. De politie gaat er vanuit dat de auto is gebruikt bij de overval in Olst. Waarschijnlijk is dezelfde auto ook gezien bij een poging overval op maandag 22 augustus op het industrieterrein aan de Heesweg in Raalte. Medewerkers van Forensische Opsporing onderzoeken de auto op sporen.

Vermoedelijk hebben de overvallers de blauwe Skoda Octavia geparkeerd aan de Wethouder Veldwachterhof en zijn ze toen overgestapt in een donkerkleurige auto. Ze zijn waarschijnlijk rond 9.45 uur weggereden in de donkerkleurige auto. De politie wil graag meer informatie over dit voertuig. Hebt u rond 9.45 uur een donkere auto zien rijden in de omgeving van de Wethouder Veldwachterhof in Diepenveen? Of hebt u gezien dat er een dergelijke auto die morgen of de dagen ervoor werd geparkeerd? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...