Noodverordening voor wedstrijd GAE – Ajax in Deventer

Burgemeester Andries Heidema van de gemeente Deventer heeft een noodverordening afgekondigd voor de voetbalwedstrijd GAE-Ajax, die zondag wordt gespeeld. Heidema zegt dat een groot aantal Ajax-supporters zonder kaartje zondag of al eerder naar Deventer wil komen. Volgens de politie zijn de openbare orde en veiligheid binnen de stadsgrenzen daardoor niet gegarandeerd. In het verleden raakten supporters van beide clubs verschillende keren slaags.

Van zaterdag 14.00 uur tot zondag 18.00 uur is Deventer daarom verboden terrein voor alle Ajax-supporters en supporters van andere clubs, met uitzondering van supporters van GAE. Zondag wordt alleen een uitzondering gemaakt voor Ajax-supporters die via de combiregeling de wedstrijd bezoeken en een kaartje hebben. Op toegangswegen naar Deventer worden vanaf zaterdagmiddag tot en met zondagmiddag controles gehouden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...