Tropisch weer lokt Deventer naar de IJssel

Met ruim 30 graden op de teller, was een groot deel van Deventer donderdagmiddag uitgerukt richting de IJssel.  Op de weilanden in de uiterwaarden bij de jachthaven op  de Zandweerd leek het wel een beetje Bussloo. Aan het aantal fietsen langs de weg te zien klopte dat wel een beetje. De komende drie dagen blijft het weer op echt zomers peil, dus lekker boven de 25 graden. Wij wensen iedereen toch nog een hele fijne nazomer.

Zomer 2016 strand bij IJssel SITE Kapjes Welle ijsselstrand 2016F SITE Kapjes Welle ijsselstrand 2016E SITE Kapjes Welle ijsselstrand 2016D SITE Kapjes Welle ijsselstrand 2016B SITE Deventer aanzicht IJssel 2016 zomer SITE

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...