Voormalige huishoudschool in Raalte geopend als ‘Hofstedehuis’

Burgemeester Dadema opende vandaag het Hofstedehuis: een nieuwe woon-zorglocatie van zorgaanbieder ‘Dagelijks Leven’. Het Hofstedehuis staat naast het gemeentehuis en biedt woonruimte aan mensen met geheugenproblemen (bijvoorbeeld Alzheimer). Tot voor kort was dit schoolgebouw nog eigendom van de gemeente. De gemeente verkocht het gebouw zodat het een nieuwe functie kon krijgen en als karakteristiek pand aan de Zwolsestraat behouden blijft. De gemeente is zeer tevreden dat het pand na een leven lang gebruik als school opnieuw een waardevolle maatschappelijke functie krijgt voor inwoners van Raalte en omgeving.

Raalte opening 19 aug 2016A

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...