Boekenmarkt Deventer

Traditiegetrouw is de binnenstad van Deventer vandaag omgetoverd tot de grootste boekenmarkt van Europa. Tijdens de 28e editie van de Deventer Boekenmarkt vormen in totaal 878 kramen een ruim 6 kilometer lange markt met duizenden boeken van gerenommeerde handelaren en antiquariaten. Het aanbod varieert van kinderboeken tot literatuur en van poëzie tot strips. Vorig jaar trok de boekenmarkt zo’n 125.000 bezoekers. Naast de markt is er een uitgebreid randprogramma met muziek, kunst en exposities. De toegang tot de Deventer Boekenmarkt en andere activiteiten is gratis.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...