Autostrippers aangehouden in Raalte

Afgelopen woensdagochtend hebben politieagenten in een loods in Raalte drie mannen gearresteerd. De mannen zijn 19, 31 en 43 jaar oud en komen uit België en Deventer. Het drietal wordt verdacht van heling van gestolen voertuigen. In de loods zijn vier gestripte en gestolen voertuigen aangetroffen.

Via track& trace was een gestolen auto getraceerd in de bewuste loods aan de Heinoweg in Raalte. Agenten stapten de loods binnen en troffen het drietal aan ‘verstopt’ achter een bureau. De verdachten zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau en worden verhoord. De aangetroffen gestolen auto’s zijn in beslag genomen. De recherche neemt contact op met de rechtmatige eigenaren.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Duckrace Junior Kamer Vechtdal een doorslaand succes

De door de JCI Vechtdal georganiseerde Duckrace in de Ommense Vecht was ...