Mishandelde 22-jarige vrouw overleden

De politie heeft donderdagavond in Deventer een 25-jarige man aangehouden op verdenking van ernstig huiselijk geweld tegen zijn 22-jarige vriendin. Het slachtoffer is vrijdagavond 22 juli in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Het slachtoffer was donderdagavond na een melding van een ongeval in huis in de wijk Knutteldorp door de hulpdiensten ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek rezen er twijfels over het ontstaan van het letsel en werd de politie ingeschakeld.

Die besloot de 25-jarige man aan te houden op verdenking van onder meer zware mishandeling. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat er zich heeft afgespeeld. De 25-jarige man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De vrouw is vrijdagavond in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...