Drie mannen uit Almere in Deventer opgepakt

Agenten hebben in de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 juli op de Hoge Hondstraat in Deventer drie mannen van 19, 20 en 21 jaar uit Almere aangehouden. Ze vielen op doordat ze zich verdacht gedroegen bij woningen aan de H.J.P. Fesevurstraat. Tijdens een controle werden bij de mannen drugs, handschoenen en inbrekerswerktuigen aangetroffen.

Een getuige belde de politie omdat zij zag dat drie mannen zich verdacht gedroegen in de buurt van woningen aan de H.J.P. Fesevurstraat. Ze reden weg in een (voor haar) onbekende auto. De politie hield de auto staande voor een controle. In de auto en bij de verdachten troffen agenten softdrugs, geld, handschoenen en inbrekerswerktuigen aan.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...