Hennepplanten in kruipruimte woning Ommen

Ruim 200 hennepplanten in de kruipruimte van een huis. Die vondst deed de politie dinsdagochtend in Ommen. De kwekerij is direct ontmanteld. De politie kwam de hennepteelt op het spoor na een melding van het energiebedrijf. Dat constateerde bij een controle in een huis aan de Merelstraat dat er aan de stroommeter was geknoeid. Abnormaal hoog stroomverbruik was de reden van de controle.

Toen de fraude aan de meterkast ontdekt was, werd de politie erbij gehaald. Die ontdekte dat er in de kruipruimte een hennepkwekerij was ingericht met 237 hennepplanten. De bewoner wordt verdacht er meer van te weten en zal nader over de hennepteelt worden verhoord.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...