Twee miljoen extra voor ICT problemen gemeente Deventer

De gemeente Deventer moet bijna twee miljoen euro extra betalen om de aanhoudende problemen met ICT op te lossen. De gemeenteraad is unaniem akkoord gegaan met een voorstel voor het extra geld. Dit meldt dagblad De Stentor. Deventer, Olst-Wijhe en Raalte hebben de ICT samengevoegd.  Dat levert extra kosten op, een veronderstelde bezuiniging van een miljoen euro is niet gehaald en het ziekteverzuim onder de medewerkers door onderbezetting is opgelopen tot maar liefst 14 %.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...