Inbraak in supermarkt Johannes van Vlotenlaan Deventer

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een supermarkt aan de Johannes van Vlotenlaan. Rond 4.25 uur hebben onbekenden ingebroken en een pinautomaat geforceerd. De daders zijn er vandoor gegaan met een onbekend geldbedrag. Volgens getuigen zijn er (in ieder geval) twee personen vandoor gegaan in een donkere auto. Ze reden in de richting van de Dijk. Agenten hebben in de buurt gezocht naar de auto en toegangswegen afgesloten. In de supermarkt bleek dat koffers met geld open zijn gemaakt waarbij blauwe verf is vrijgekomen. De kans is groot dat de daders blauwe verf op hun handen of andere delen van hun lichaam en kleding hebben gekregen. Er is een onbekend geldbedrag weggenomen.

Informatie

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...