Pallets in brand bij bedrijf in Apeldoorn

Bij een bedrijf voor horeca interieur aan de Lage Kamp in Apeldoorn woedde zaterdagavond een flinke brand. In de wijde omgveing van Apeldoorn waren de zwarte rookwolken te zien. Een woordvoerder van de brandweer gaf aan dat het om een bedrijf gaat waar spullen voor horeca inrichting lagen opgeslagen. Het bleek dat naast het pand pallets in brand stonden. Het bedrijf zelf liep amper schade op. Een half uur na de eerste melding had de brandweer het vuur al onder controle.

Onderstaand een aantal berichten die we op Twitter tegenkwamen

 

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...