Deventerse gooit verf op JSF bij luchtmachtshow in Leeuwarden

Een 54-jarige Deventerse is vrijdagmorgen door de Marechaussee opgepakt in Leeuwarden omdat ze verf heeft gegooid naar een showmodel van de straaljager de F35, de welbekende JSF. De JSF is te zien tijdens de Luchtmachtdagen op de vliegbasis in Leeuwarden. Waarom de 54-jarige vrouw met verf heeft gegooid, is niet bekend. Ze is aangehouden voor vernieling en ingesloten. Volgens de regionale omroep van Friesland waren meerdere mensen betrokken bij het gooien van de verf. Het toestel is inmiddels weer schoon.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...