Verkeersregelaar uit Hengelo opzettelijk twee keer aangereden in Deventer

Een uit Hengelo afkomstige verkeersregelaar is afgelopen zaterdag tot tweemaal toe opzettelijk aangereden in Deventer. Hij is door zijn verwondingen minstens een week uit de running. De man loopt de komende tijd met krukken. De verkeersregelaar is zaterdag aan het einde van de middag twee keer aangereden toen hij een automobilist wilde tegenhouden. De automobilist negeerde meerdere stopborden bij het Stationsplein. Daar mogen tijdelijk alleen nog bussen en fietsers rijden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...