Bewoner na brand in woning in Deventer aangehouden

De bewoner van een woning aan de Groenewold is dinsdagmiddag aangehouden nadat er brand in zijn huis was uitgebroken. De man heeft mogelijk iets te maken met die brand. In de woning woedde een flinke brand. De naastgelegen woningen werden geëvacueerd. Het ging om een brand in een bovenwoning. Op het moment dat de brand uitbrak, was er niemand in de woning. De bewoner van het huis is aangehouden. In de woning zouden spullen zijn gevonden waaruit de politie de conclusie heeft getrokken dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...