Succesvolle informatieavond Noorder Koeslag Wijhe

De gemeente Olst-Wijhe geeft kavels uit in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe. Donderdagavond 12 mei vond er in het gemeentehuis een informatieavond plaats. De belangstelling voor zowel de vrijstaande, twee-onder-een-kap- en rijwoningen was groot. De inschrijf- en lotingsprocedure gaat als volgt. Belangstellingen kunnen zich tot en met 1 juni inschrijven voor een woningbouwkavel binnen het woonveld. Op het inschrijfformulier kan men aangeven naar welk woningtype de voorkeur uit gaat. Op basis van deze voorkeur bepaalt de gemeente welke verkavelingsvariant wordt gehanteerd (variant 1 of 2).
De inschrijvers ontvangen schriftelijk bericht waarin staat welke verkavelingsvariant geldt. De aangegeven voorkeur is dus niet bindend voor de uiteindelijke keuze die geïnteresseerde maakt.

Tijdens de lotingsavond reserveren de inschrijvers daadwerkelijk een kavel. Dit kan een kavel voor een vrijstaande-, een twee-onder-één-kap- of een rijenwoning zijn. Deze keuze kan en mag afwijken van hetgeen is aangegeven op het inschrijfformulier. Het is namelijk mogelijk dat de eerste voorkeur al is gereserveerd en de tweede voorkeur een ander woningtype betreft. Als blijkt dat alle kavels bij de loting vergeven zijn en er nog veel interesse is in woningen, geeft de gemeente na de zomer 2016 ook het naastliggende woonveld uit. De verkaveling van dit woonveld staat nog niet vast. Bij de uitgifte ervan geven we hierover meer informatie.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...