Eind mei dubbele afschrijving gemeentelijke belastingen Ommen

Eind april 2016 was er een storing bij de ING-bank, waardoor onder andere de incasso voor gemeentelijke belastingen (onroerend goed, riool-en afvalstoffenheffing) niet is gelukt. De bank heeft haar klanten hierover geïnformeerd. Op 31 mei 2016 gaat de gemeente daarom twee keer het termijnbedrag afschrijven, om de achterstand in betaling in te halen.

Als u het niet afgeschreven termijnbedrag zelf wilt overmaken, moet het uiterlijk 20 mei 2016 op rekeningnummer NL54BNGH0285066765 van gemeente Hellendoorn staan (want dat is het moment dat we het incassobestand voor afschrijving eind mei bij de bank aanbieden). Vergeet niet uw aanslagnummer te vermelden. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het team Burgerzaken en belastingen, tel. 0548-630216 of email bb@hellendoorn.nl

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...