Pinksteren flink stuk kouder dan nu

Aanstaande zaterdag wordt het 11 tot 12 graden Het wordt wel net niet een laagterecord. Op 14 mei 1962 werd het in het plaatsje Deelen in Gelderland slechts 10 graden. Zo koud wordt het zaterdag niet. Maar voor die dag kan de winterjas weer tevoorschijn komen. Het kelderen van de temperatuur komt door het draaien van de wind. Die gaat later in de week waaien vanuit het noordwesten.  Eerste pinksterdag krabbelt de temperatuur weer wat op. Tweede pinksterdag wordt het 14 tot 15 graden met later in de week mogelijk weer 18 tot 20 graden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Iesselzotten en Salland1 komen met TOP 11 x 11 Carnavalskrakers

Corona of geen corona, het carnaval gaat gewoon door. Zoals ieder jaar ...