18-jarige verdachte in beeld voor overval buschauffeur in Deventer

De politie heeft een verdachte gehoord over een overval op een buschauffeur, vrijdag 5 februari op het Deltaplein. Het gaat om een 18-jarige man uit Deventer. Hij wordt ook verdacht van een aantal andere overvallen en zat daarvoor al vast. Vrijdag 5 februari werd een buschauffeur uit Deventer bedreigd met een vuurwapen. Hij moest een geldkistje afgeven aan de dader. De politie is een onderzoek gestart en riep getuigen op. Het onderzoek leidde naar de 18-jarige man. De verdachte zat al vast omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij overvallen in Apeldoorn, Zutphen en Lochem.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...