Cliëntenraad Olst – Wijhe: folder voor minima een ‘schot in de roos’

Wethouder Herman Engberink overhandigde maandag 25 april de folder ‘Hoge kosten-Laag inkomen?’ aan Theo van der Vegt, voorzitter van de Cliëntenraad Olst-Wijhe.

Theo van der Vegt: “Als Cliëntenraad vinden we het belangrijk dat inwoners met een laag inkomen goed op de hoogte zijn van de regelingen die kunnen bijdragen aan een betere financiële situatie. Wij zijn zeer tevreden met het duidelijke overzicht van alle financiële tegemoetkomingen en de uitleg die er bij staat. Een schot in de roos voor mensen met een minimum inkomen.”

Wethouder Herman Engeberink vult aan: “De gemeente Olst-Wijhe vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen in onze samenleving. Ik hoop dan ook, dat de mensen die het nodig hebben goed gebruik gaan maken van deze financiële tegemoetkomingen. De folder is te verkrijgen bij het klantcontactcentrum van de gemeente in Olst en in Wijhe. De informatie is ook digitaal in te zien via www.olst-wijhe.nl/wonen-en-leven/werk-en-inkomen.

Vragen en/of meer informatie
Voor vragen en/of meer informatie kan iedereen binnenlopen tijdens de inloopspreekuren voor de financiële tegemoetkomingen van het Team Werk, Inkomen en Zorg; elke maandagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in het Holstohus in Olst en op dinsdagmorgen van 10.30 uur tot 12.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Kunt u niet langskomen tijdens het spreekuur of wilt u een andere afspraak? Het team Werk, Inkomen en Zorg is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 10:00 uur op telefoonnummer 14 0570. Ook kunt u kunt een e-mail sturen aan gemeente@olst-wijhe.nl.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...